Новости

 
09 грудня 2019

АІС пропонує придбати б/в авто з Кореї і США в Кредит - від 50 грн. в день!

Вперше в Україні купити автомобіль з пробігом можна в кредит по істотно зниженій % ставці! AIS AutoTrade - один з найбільших операторів по автомобілям з пробігом пропонує придбати б/у автомобілі, імпортовані з Кореї і США в Кредит на акційних умовах:

- ставка річних у гривні від 10,99%; *
- платежі складуть всього від 50 грн / день; **
- перший внесок за все від 10%;
- термін кредитування збільшений до 7 років;
- кредитування проводиться в гривні без валютних застережень;
- немає ніяких разових або щомісячних комісій;
- немає обмежень по пробігу або року випуску автомобіля;
- немає необхідності нотаріального оформлення договору.

До покупки в кредит за акційними умовах доступний цілий ряд популярних брендів таких, як Volkswagen, Ford, Honda, Mazda, Chevrolet, KIA, Hyundai.

Модельний ряд авто з США включає такі моделі, як Volkswagen Jetta, Ford Escape, Honda CR-V, Mazda 6, Chevrolet Cruze. Пропоновані автомобілі 2009-2015 років випуску з коробкою «автомат», мають документально підтверджений офіційними органами США: пробіг та історію сервісного обслуговування. Також документально підтверджено, що дані автомобілі не є "потопельниками", не були в серйозних ДТП, в них не порушена геометрія кузова.

Модельний ряд авто з Кореї включає такі моделі, як Kia Rio, Kia Picanto, Hyundai Elantra, Hyundai ix35, Hyundai Tucson, Hyundai Santa FE. Пропоновані автомобілі 2010-2015 років випуску, як з бензиновими, так і дизельними двигунами, з коробкою «автомат». Дані автомобілі також не є "потопельниками", не були в серйозних ДТП, в них не порушена геометрія кузова.

Всі пропоновані автомобілі мають загальну агрегатну та кузовную базу з аналогами в ЄС і Україні, що суттєво спрощує для власників їх подальше сервісне обслуговування.

Відзначимо, що AIS AutoTrade закуповує старі автомобілі, тільки у офіційних постачальників (американські автоаукціони, корейські представники заводів-виробників) в хорошому та відмінному стані.

Ще одна перевага придбання автомобіля з пробігом в АІС - можливість покупки в трейд-ін (обмін б/у авто Клієнта на інший б/у авто).

Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Всі автомобілі розмитнені та доступні для огляду і тест-драйву в торгових центрах АІС в містах: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Суми, Чернігів, Черкаси, Кропивницький, та їх перелік буде постійно збільшуватися.

Нагадаємо, що в компанії AIS AutoTrade також доступна послуга купівлі б/у авто з США під індивідуальне замовлення клієнта.

Більше інформації про пропоновані автомобілі з пробігом на сайті www.autotrade.com.ua.

Вибрати доступні до покупки автомобілі з США або Кореї можна на сайті AIS AutoTrade в розділі «Легкові авто з США і Кореї: https://autotrade.com.ua/buy-car/passenger-cars/from-usa.html.

Зробити індивідуальне замовлення на покупку авто в США можна на сайті https://import.autotrade.com.ua.

Додаткову інформацію можна також отримати по інформаційній лінії AIS AutoTrade 00-800-50-79-50 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів українських операторів зв'язку).

Акційна кредитна пропозиція діє з 09.12.2019р. по 31.12.2019р. в торговельній мережі АІС по всій Україні. Обов'язково страхується цивільна відповідальність та КАСКО за тарифом 5% (5,5% для Києва і Київської області). Кредитує АТ «КБ ГЛОБУС», Ліцензія № 240, видана НБУ 21.01.2019р.

* Вказано розмір % ставки річних за умови першого внеску 60% та терміну кредитування 1 рік.
** Вказана сума кредитного платежу в день, при покупці KIA Picanto 2014 р.в. (Двигун-1.0 бензин, АКПП, пробіг - 77000 км) вартістю 174 000 грн. при першому внеску 60% та терміну кредитування 7 років.

Ознайомитися з умовами кредитування для фіз. осіб в рамках акції можна за посиланням.
Ознайомитися з умовами кредитування для юрид. осіб в рамках акції можна за посиланням.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка